2022-01-09
和氣食堂 (黃大仙中心) 地址: 黃大仙正德街103號黃大仙中心南館地下G12A號舖三點刺身盛 $128有三文魚丶甜蝦丶章紅魚🍣擺盤好靚!每一件都好厚身 唔會係薄切切咁😗 全部都鮮甜又肥美 比較鍾意章紅魚 肉質好好🥰豚肉丼 $82好大份 有好多片豚肉 豚肉色水好深色一睇就知道非常入味😈 食落去唔會好肥膩油淋淋 仲配埋泡菜 口味又唔同咗😛牛油果芒果三文魚班戟 $50見到呢個名都有啲嚇親😂 但其實所有嘢都夾 幾值得推介 本身所有材料都Make sense嘅 口感仲好豐富添 但用咗pancake成個口味仲要甜甜地咁幾特別✨✨❤️鹽味燒牛舌 $47牛舌算Juicy 不過一條呢個價錢就 還好啦😗三文魚椎茸燒 $36其實即係菇菌類嗰種 不過不失啦 唔算特別抵食啦😮電擊雞翼薯條 (加配)雞翼幾得意😂係凍冰冰咁上 有啲似冷盤嗰種!薯條上邊有芝士粉 都算唔錯!抹茶芭菲 $78呢個而家舖頭做緊推廣 抹茶味好濃郁😆 除咗甜味仲會有少少苦 我就好鍾意啦! 另外仲配咗好多配料有丸子丶Oreo條呢啲😛❤️❤️嗰日係最後一日晚市🥲全場都差唔多滿座 非常多人! 餐廳有好多選擇 咩類型都有‼️價錢都好抵食 好似今次咁 咩
地址: 黃大仙正德街103號黃大仙中心南館地下G12A號舖
三點刺身盛 $128
豚肉丼 $82
牛油果芒果三文魚班戟 $50
鹽味燒牛舌 $47
牛舌算Juicy 不過一條呢個價錢就 還好啦😗
三文魚椎茸燒 $36
其實即係菇菌類嗰種 不過不失啦 唔算特別抵食啦😮
電擊雞翼薯條 (加配)
抹茶芭菲 $78
價錢都好抵食 好似今次咁 咩種類都有叫下!兩個人食都係$200左右🥰
食刺身日本嘢呢啲價錢算唔錯㗎!!