2021-10-26
成日見佢都好多人,今日早小小6點前就到,希望唔洗等位🤣果然入到去有位坐!!!佢keep住都有人入同有人叫外賣,果然超多人!!日式炒野菜 $75好大碟!鐵板上添㗎!熱辣辣😚有木魚係上面,有菇有好多椰菜,金菇炒!好食㗎👍🏼燒牛舌 $42好高質!肥瘦均勻,而且調味夠哂!有咬口,好正!細細舊,一啖一舊🤣🤣一口和牛 $33相對瘦啲,調味會淡咗小小!不過勝咗唔會好鞋,好難咬🤣但我鐘意牛舌多啲hehe5點刺身盛 $228好新鮮咼!有三文魚,帆立貝,油甘魚,同一個唔記得咩魚同甜蝦🤣🤣最深刻係三文魚超厚切,正呀!!帆立貝都好鮮,一啲都唔腥!!刺身有質素!!櫻花蝦泡飯 $123個湯不停了!!好香濃,係乳白色㗎!!石窩好保溫,最後先食,都仲係熱嘅!!有3隻蝦同帶子,海鮮黎講,都好食😋不過湯是最值得食嘅🤣🤣🤣2人分享都夠!!最後仲有炒米粒,好特別!!值得一提,服務態度真係好好!!不停幫我們倒茶同收碟,好勤力!讚!!!!
日式炒野菜 $75
燒牛舌 $42