2023-03-14 94 views
之前都去過舊分店 新分店環境唔錯👍🏻份量依然好足 性價比好高嘅小食店✨.📌鮮芋泥肉鬆三文治 $33三文治係厚切方包 脹卜卜 打卡都好正📸️麵包可以揀烘底(+$2) 不過我地就冇揀 食落軟綿綿🍞芋泥配肉鬆 簡直冇得輸😎芋泥好綿密 好香芋頭同奶味 唔會甜好適中💜本身以為佢係用鹹肉鬆 點知係甜肉鬆 所以成個包就變咗甜包 冇鹹甜鹹甜嘅感覺🙈餡料嘅調味比較清淡 感覺健康啲😆不過如果芋泥同肉鬆嘅份量多啲 味道同口感應該會更加好🤫.📌黑椒蘑菇滑蛋三文治 $28三文治同樣係厚切 冇揀烘底 食落同樣軟綿綿 帶少少濕潤😝雞蛋嘅份量超多 好滑好香蛋味🍳不過就冇平時滑蛋嘅牛油味🧈淡淡地 感覺好健康🥰蘑菇嘅份量都唔少 幾juicy🍄不過就冇乜黑椒味👀.📌士林台式香酥蛋餅(兩款配料) $33蛋餅嘅配料有好多選擇 而我哋就揀咗拉絲芝士同手撕雞肉(+$4) 又幾好食喎😋手抓餅好香好酥脆 食落仲帶點煙韌🌯蛋餅入邊嗰一層蛋好濃蛋香🥚而且餡料十足 味道同口感都好豐富🤩外賣拎走整番熱食 芝士可以拉絲🧀手撕雞肉雞味好濃 冇雪藏味 仲有啲煙韌感覺🐔整體都唔錯❣️

📌鮮芋泥肉鬆三文治 $33
三文治係厚切方包 脹卜卜 打卡都好正📸️