2022-07-28 246 views
天氣咁熱,緊係去食返個甜品涼下先啦!我同朋友叫既甜品都跟左球雪糕,值得一提既係雪糕味道好出,質地幼滑,絕對唔係出面十蚊幾球既cheap cheap雪糕👍🏻👍🏻 雲呢拿梳乎厘伴雪糕:雲呢拿味唔算太突出,有蛋香味,梳乎厘十分鬆軟,食落口軟綿綿非常好味😋😋 蘋果金寶伴雪糕:上面既Crumble碎粒焗得好香脆,配埋入面既蘋果饀料一流!一啖雪糕一啖crumble真係好滿足😆😆 法式焦糖燉蛋伴雪糕:個焦糖睇得出相當厚身,比平時出面啲焦糖要用多少少力先敲得碎,焦糖燉蛋不嬲係無得輸既甜品,蛋味濃郁嫩滑,食食下食返啖雪糕平衡返個甜膩感,正💕

雲呢拿梳乎厘伴雪糕

玉桂蘋果金寶伴雪糕