2022-05-05
🇭🇰麵尊🇭🇰#foodxxe_港式#foodxxe_上環#foodxxe_麵食#foodxxe_車仔麵今次介紹一間人氣超高嘅車仔麵店😙食左一次之後 覺得佢係全香港最好食嘅😍/車仔麵太多配料選擇啦🤩所以今次淨係講下整體食評🤣🌟整體🌟❤️推介湯底:㨂曬三種醬嘅話(#腩汁、#麻辣、#咖喱辣)個湯會好惹味 辣中帶少少甜 口齒留香 回味無窮❤️如果想清少少:只選腩汁、少少辣汁🙈你會食到好清甜嘅湯底 淡淡嘅香味能引起食慾🫣✔️惹味卻無口渴感 證明無味精✔️麵十分掛湯,推介河粉,不推介伊麵(較淋)✔️每款料都好新鮮乾淨 無雪藏味 亦都好足料 性價比高❤️推介:吸湯嘅餸 例如:#豆卜、#腐竹 /我之前都有整過港式辣醬架 食評在此👉🏻#ukexchange_1year_港式街頭辣醬 回頭指數:4.8/5食物質素:4.8/5性價比:4.7/5 環境:3.9/5人均消費:HKD45📱搜尋:#Foodxxe_麵尊💻分類:#Foodxxe_restaurant多謝您睇到呢道❤️#HKfoodie#HkGoodWest#GoodWest#香港美食#HKRestaurant#FoodLover#好西#車仔麵#港式#上環#銅鑼灣
車仔麵太多配料選擇啦🤩所以今次淨係講下整體食評🤣
🌟整體🌟
✔️惹味卻無口渴感 證明無味精
✔️麵十分掛湯,推介河粉,不推介伊麵(較淋)
✔️每款料都好新鮮乾淨 無雪藏味 亦都好足料 性價比高
❤️推介:吸湯嘅餸 例如:#豆卜、#腐竹
回頭指數:4.8/5
食物質素:4.8/5
性價比:4.7/5
環境:3.9/5
人均消費:HKD45
📱搜尋:#Foodxxe_麵尊
💻分類:#Foodxxe_restaurant
多謝您睇到呢道❤️
#HKfoodie#HkGoodWest#GoodWest#香港美食#HKRestaurant#FoodLover#好西#車仔麵#港式#上環#銅鑼灣#港島#豬大腸#牛腩#麵食#河粉#港式粉麵#雞翼