「Leisure Bakery 揉然地」食評嚟啦💕我會用返佢哋個number 標記返,等大家如果想落order都易啲搵得返🥰而佢地每個麵包都係用膠袋獨立包裝💕好衛生㗎👍🏻2️⃣黑朱古力流心莎莎-哩款其實我有少少匪夷所思,因為佢寫住係流心,但係我搣開佢嘅時候,完全冇流心嘅情況🤔 佢個表面就硬身少少,就好似食x華龜包果種感覺,其餘就冇咩特別😐5️⃣爆芝蒜蓉牛油包-一打開膠袋,果一彈蒜味係攻出嚟,香到不得了🤤麵包非常鬆軟,食落口係整個口都被牛油蒜蓉包圍🥰正1️⃣1️⃣台式芋泥麻糬包-麵包非常鬆軟,芋泥量唔多但麻糬勁拉絲🤭搣開嘅時候我直頭「嘩」咗出嚟🤩2️⃣8️⃣迷你冬甩 (黑朱古力彩針/白朱古力杏仁碎/開心果白朱古力)-中規中矩,開心果白朱古力嘅開心果味都幾濃👍🏻6️⃣3️⃣ Creme bulee soft bun (不設預留,需要拎籌購買並限量發售)-法式布甸包真係成行成市,但有別於其他麵包店嘅,佢個包係軟淋淋果一種,非常鬆軟,撳落去個包會回彈,好有彈性👍🏻超級讚🥰Creme bulee 蛋味香濃而且唔會太甜,面頭嘅焦糖香脆帶微微焦香,成個包好有層次👍🏻必試推介6️⃣5️⃣ Tiramisu soft bun (不設預留,需要
「Leisure Bakery 揉然地」食評嚟啦💕

2️⃣黑朱古力流心莎莎

5️⃣爆芝蒜蓉牛油包

1️⃣1️⃣台式芋泥麻糬包

-中規中矩,開心果白朱古力嘅開心果味都幾濃👍🏻

6️⃣5️⃣ Tiramisu soft bun (不設預留,需要拎籌購買並限量發售)
一口咬落去,係好香濃嘅咖啡味🤤個cream好creamy 好滑,打得好厚身,令人回味💕

揉然地我最欣賞嘅係佢哋嘅麵包,真係整得好鬆軟,而果一種鬆軟係會令人回味,令人想食完再食🥰

下次放假一定要再去買💕
黑朱古力流心莎莎