2023-07-13
舊店個時已經ʙᴏᴏᴋᴍᴀʀᴋ可惜位置對我嚟講唔太方便 一直未有機會去佢哋喺銅鑼灣重新開業 終於有機會試到______________________________ / 炸雞包 / ʜᴋᴅ 168 本身係衝着薯條而黎 意外叫咗呢個炸雞包估唔到佢驚喜程度係甚至大過薯條🤣法式甜包 夾上厚切炸雞 • 酸瓜 • 椰菜炸雞外皮炸得好非常酥脆! 而且中間肉質依然保持鮮嫩多汁加埋酸瓜同椰菜平衡味道同口感 一流💯______________________________ / 大坑薯條 / ʜᴋᴅ 88幼身薯條用砂煲裝住 新鮮炸起 超 級 香 脆 而且每一面拎沾滿味粉孜然 • 高菜 • 乾辣椒 加埋一齊真係好惹味沾埋秘製沾醬 真係一流冇得輸絕對會識唔停口爭食🤣 好彩份量都好多 ______________________________ / 啫啫雞翼煲 / ʜᴋᴅ 38同樣熱辣辣呈上 中式煮法嘅水牛醬特別加左藍芝士 襯熱撈勻喺雞翼表面 勁香呢個ᴄᴏᴍʙɪɴᴀᴛɪᴏɴ真係特別得來 又幾好食______________________________ 另外仲叫咗兩支佢哋嘅招牌少爺啤呢度真係好適合放工約朋
舊店個時已經ʙᴏᴏᴋᴍᴀʀᴋ
可惜位置對我嚟講唔太方便
一直未有機會去
佢哋喺銅鑼灣重新開業 終於有機會試到
/ 炸雞包 / ʜᴋᴅ 168
本身係衝着薯條而黎 意外叫咗呢個炸雞包
估唔到佢驚喜程度係甚至大過薯條🤣
法式甜包 夾上厚切炸雞 • 酸瓜 • 椰菜
炸雞外皮炸得好非常酥脆!
而且中間肉質依然保持鮮嫩多汁
加埋酸瓜同椰菜平衡味道同口感 一流💯