2023-03-09 471 views
______________________________最近收工經過葵芳已經留意到呢間炸雞店位於新都會商場地下嘅一間外賣店雖然嗰日係平日去 都有好多人排隊 好旺場!而且收銀嘅店員都係韓國人 感覺好正宗🔥______________________________/ 黃金蜜糖炸雞 / $188炸雞總共有七隻口味選擇 可以揀半隻/全隻最後揀咗 無骨•原隻•黃金蜜糖炸雞♡︎打開比個份量嚇到一嚇 雞件嘅份量好多而且真係即叫即炸熱辣辣 沿途拎返去都勁香外賣返到去凍咗少少 所以我都有用氣炸鍋翻熱好鍾意佢中間嘅雞肉好嫩滑 而且調味啱啱好食落甜甜地而且帶黃芥末香 好正🫶🏻______________________________/ 蔬菜紫菜飯卷 / $42/ 烤牛肉拌飯 / $68另外亦都有叫咗一個紫菜飯卷同牛肉拌飯韓式飯卷普遍都係配料多個飯所以食落口感更加豐富 喜歡🫶🏻烤牛肉拌飯相對嚟講就冇咁驚艷都係炸雞性價比最高 可以encore😛🫶🏻

最近收工經過葵芳已經留意到呢間炸雞
位於新都會商場地下嘅一間外賣店

雖然嗰日係平日去 都有好多人排隊 好旺場!
而且收銀嘅店員都係韓國人 感覺好正宗🔥

/ 黃金蜜糖炸雞 / $188