阿媽豆腐花就喺幼稚園隔離,有時經過好多媽媽都會帶小朋友過來呢邊買野食。店鋪範圍有一兩張枱仔比你可以坐低慢慢食,但係近排天氣比較熱🥵,所以好多人都係外賣。整個店鋪嘅衛生情況整潔,枱面嘅醬料瓶子都唔會痴立立或者佔有醬料。😉【豆腐花$12】豆腐花用瓦碗裝住,黃糖可以因應自己個人愛好落多落少都得,豆腐花唔會太實,亦都唔會太水,軟硬度適中,食落去口感滑嫩,值得一試!👍除咗最普通那種,仲有好多口味可以揀,例如可以加珍珠,芒果,黑豆漿等等😂【腸粉咖哩魚旦】腸粉魚蛋都係幾好食,可以以自助形式添加醬料,我最鍾意嘅係落多芝麻😆😆😆!花生醬甜醬豉油都係自己落的~

2023-05-24
Waiting Time
3 Minutes (Dine In)
  • 豆腐花