2019-12-09
相信好多人都係譚仔三哥fans, 今次誠意介紹呢個配搭: 牛肉加生菜(蕃茄湯底),乍醬烤四季豆,同埋白薄荷雙檸梳打。💡 牛肉加生菜(蕃茄湯底): 岩哂唔鍾意食辣又唔鍾意清湯咁清淡,蕃茄豐富營養,唔會太油膩,夠健康呀。唔駛膽心係未色素,保證用鮮甜蕃茄製作,真材實料。份量又多,食落啖啖番茄肉,真心坻。💞仲可以自己揀辣定唔辣💞仲唔少得蕃茄素湯,岩哂素食朋友仔。譚仔三哥嘅牛肉有幾嫩滑幾好味相信大家都知😄😄😄💡乍醬烤四季豆($14): 剩叫碗蕃茄湯米線有啲單調,叫埋小食就搭配得剛剛好,食得又滋味又健康。精選嘅四季豆香味俱全,即叫即烤,好受歡迎嘅乍醬好惹味。食落好開胃,心郁郁想encore😛💡白薄荷雙檸梳打(原價$15,加配$10): 有薄荷感覺好清新,新鮮青檸加埋有氣梳打真係好獨特,完全唔會過甜。如果食辣嘅朋友可以用嚟解辣。💡最緊要係分店多,地點就腳😍誠意推介!
💡最緊要係分店多,地點就腳😍
誠意推介!