2010-09-09
1pm多的lunch時間,竟然無乜人..而且唔會noisy!服務態度ok,我地想點個小食叫作--北海道海鮮薯餅..真可惜沒有............ 什菌豚肉生薑定食 $32一個細型的便當飯裝住...所以覺得份量真係不太足夠我食呀.... 個飯完全無醬汁可言....唯有加桌上提供的蒜粉,good! 幾多洋蔥,菇切長條~有菇應有的鮮味~豚肉味道不錯,軟身~淡淡的, 但完全唔覺有生薑的存在 幾多飯~ 另加小食 南瓜天婦羅 $5 及蟹子沙律 $5***蟹子沙律 的青瓜絲真係長,沙律醬幾杰身,蟹柳fresh,好味的~ 發現有蟹子存在的食品,一定要食左d蟹子先,否則跌晒落去個碗內..好難夾返黎食..因為佢太微小了....***南瓜天婦羅 共3件,幾鮮甜~大大件!可惜個南瓜皮一沾到我的舌頭,我就feel到好鬼咸. Help.. 然後一絲絲的南瓜融化在口腔中,感動不過食完口乾XP 正常的食後效果..
什菌豚肉生薑定食 $32
另加小食 南瓜天婦羅 $5 及蟹子沙律 $5