2023-03-10
由於本人有潔癖,唔想攞張野餐墊出去草地,食完嘢又要抹又要拍,又驚有昆蟲,所以我們決定在家中野餐,除咗買壽司生果之外,我們在諗緊究竟買什麼肉類,方便又要夠惹味結果終於比我諗到了,就算買惹味雞翼,相比起快餐店,我喜歡到這裏買,因為比較多味道選擇,而我也不太喜歡吃炸粉比較多的雞翼我叫咗$128有12隻雞翼同埋一罐飲品,貪佢有多啲味道選擇唔使等好耐,好快有得食我叫的雞翼全部都不是炸粉的,反而是蜜糖味比較重的,這是第一款玫瑰雞翼,它是蜜糖雞翼昇華版,不單止食落去甜甜的,望落去擁有玫瑰花粉紅色的點綴,也令心情更加甜美。第二款我叫了鹹檸七味,很正氣,每隻雞翼都很結實,很大隻,這個真的會有鹹檸七的味道第三款我叫了宮崎南蠻他他雞翼,原來醬料是另外上的,這不是一般的沙律醬,是有特別的調味,吃的時候才點,令到他他雞翼有兩個層次 全部雞翼都熱辣辣,所以很配合這個氣泡桃橙茶有埋外賣袋10分方便
我叫咗$128有12隻雞翼同埋一罐飲品,貪佢有多啲味道選擇
唔使等好耐,好快有得食
全部雞翼都熱辣辣,所以很配合這個氣泡桃橙茶
有埋外賣袋10分方便