2021-06-29
今年都好興呢一種來自台灣嘅古早味蛋糕!🥳🥳🥳見佢哋喺元朗千色開咗一間!🧐🧐又唔使點排隊咁就梗係孝敬下我屋企兩老啦!✌🏻 因為通常呢一種古早味面面蛋糕都唔會有額外嘅忌廉!🥧☕️ 相對比較健康適合一家大細😝一齊食老人家又食得小朋友又食得!☺️💪🏻所以我就買咗一個原味嘅原個古早味🥧($55)同埋兩件細細件係朱古力🍫味($15)同埋伯爵茶口味嘅小蛋糕🍰($15)🥧!我屋企人對於呢個完美古祖味蛋糕表示佢哋好鍾意!佢哋形容到個估早味蛋糕係動L動L!軟綿綿好似食緊軟芝士嘅口感!又配有蛋糕嘅鬆軟而且好香雞蛋味!啱晒老人家因為唔會好甜!就算我哋一晚食唔晒第二朝都仍然好鬆軟唔會話變硬咗!至於伯爵茶口味呢就係我食嘅,未打開包裝已經聞到嗰陣伯爵茶花香味道!蛋糕都夠濕潤唔會太乾配埋一杯咖啡簡直係下午茶嘅精選!🥧☕️朱古力味小蛋糕就俾小朋友食咗!朱古力口味蛋糕入邊仲有少少嘅朱古力粒粒增加口感層次豐富!🥰總結來講佢哋嘅古早味蛋糕口味選擇亦都好多😉,每日新鮮出爐性價比都唔低🥧🥧🥧
今年都好興呢一種來自台灣嘅古早味蛋糕!🥳🥳🥳
見佢哋喺元朗千色開咗一間!🧐🧐
又唔使點排隊咁就梗係孝敬下我屋企兩老啦!✌🏻
因為通常呢一種古早味面面蛋糕都唔會有額外嘅忌廉!🥧☕️
所以我就買咗一個原味嘅原個古早味🥧($55)
我屋企人對於呢個完美古祖味蛋糕表示佢哋好鍾意!