真係唔明白點解有咁多好評,呢間係今年我食過最快出食評嘅餐廳🌚因為實在太差......先唔講食物,呢間咁隱蔽嘅餐廳價錢在銅鑼灣都唔算平,但係員工態度非常散漫,經常自己聚埋傾計唔理客人。其實未上食物之前已經有啲無奈...成個感覺好hea好似旺角啲樓上cafe(專比人玩boardgame唔係為食個種),跟餐嘢飲冇熱飲,要飲熱飲只可以加錢,而且餐牌價錢寫得唔太清楚,都算🙄一上枱開始就覺得好伏,咩叫 8 courses?! 餐湯太鹹一啖都唔想飲,前菜就係3片青瓜3片芒果,沙律就係一堆菜加幾滴麻醬,仲有個小食係咬都咬唔開既牛粒,完全冇味嘅意大利飯,成餐飯我同朋友唯一覺得正常嘅就係rib,只有rib,其他基本食一啖就夠。員工見到都唔覺得係啲乜嘢,都唔會問下點解,如果一個人兩百幾蚊有太多好選擇🤷🏻無需要委屈自己

2019-05-21