(Non-member)
如果唔係個仔話想食, 根本唔想再嚟. 自從舊人舊師傅唔見晒之後, 食過兩次, 根本 d 野食樣式, 味道, 份量, 完全同以前差天共地, 今日再嚟, 頂, 餃子 (得四隻)上完 20 分鐘, 個燒肉定食重未見影, 已經一肚氣, 個定食上左重火滾, 以前好多肉, 同個餐嘅價錢唔成正比囉, 5片薄而乾, 醬汁又難食, 伴碟沙律菜少到我眼定定, 洋蔥多過肉同菜, 呢個餐叫做燒肉定食, 有乜可能可以無肉, 忍唔住叫全場最厚粉個女人嚟, 問點解個餐會咁, 收番十足價錢, 比 d 咁嘅水準, 我覺得無可能收貸, 佢重好驚訝話無可能播, 我地 d 餐一袋袋 pack 好, 包包一樣份量, 吓, 唔係下話, 飛機餐咩!!!! 於是我同佢講, 你要收番以前個價, 就要份量足啦. 我覺得好唔值, 跟住順便問佢, 轉左手咩, 全部人唔同晒, 好恐佈, 佢話以前果 d 無再做啦. 好啦, 問到我要知嘅野, 都可以唔再幫襯, 以前親切嘅侍應同師傳, 已經不復再啦, 而且今日門口維修換燈箱, 可能轉名定係點, 個女人話無換老細, 但係可惜而家太差啦 未講, 呢餐最後埋單 hk$99- 完全唔合理.
太差啦 未講, 呢餐最後埋單 hk$99- 完全唔合理.

2009-11-03
$50- (Lunch)