2008-09-17
九月四日, 冇帶飯既我又要跟大隊出街街食飯,今日諗唔到食乜, 再嚟《八海山》, 因為打電話去問時, 知道今日既便堂有炸蠔呀!原來佢個日式蒸蛋杯日日都唔同款架喎~ 不過裡面既料係一樣既~嘩! 炸蠔有成三件咁多, 仲幾大件幾肥美, 食落都幾正, 啲汁亦唔錯, 仲有沙律醬畀你自行選擇, 只係唔夠熱啫~沙津係日式芋絲之類既東西, 普通, 不過今日刺生有三文魚, Good 丫! 仲有件玉子, 出奇地好食喎~至於個墨魚餅, 雖然賣相麻麻, 但原來都好好味! 裡面勁多墨魚, 幾爽口架! 今餐大家終於試到佢既炸蠔, 原來真係幾好味, 唔會淨係得啲粉,同埋發現我哋早兩日喺《麵屋一平安》坐隔離檯果幾個日本人都一齊嚟呢間幫襯呀!更詳細資料及圖片請看 : http://hk.myblog.yahoo.com/joycewai616/article?mid=10668
嘩! 炸蠔有成三件咁多, 仲幾大件幾肥美,
沙津係日式芋絲之類既東西, 普通,