2017-07-10 479 views
見倒這裡有很多好評,難得同事好友齊人食餐飯,一行9人浩浩蕩蕩去食下。我點了帶子意大利飯,餐湯。另外同事叫了龍蝦汁海鮮意粉,羊架,香煎三文魚,豬鞍。餐湯係白松露忌廉湯,很香同事叫了沙拉而不要湯,也讚不錯。我的意大利飯太多汁,好似湯?帶子有強烈鹼水味,而且只有-隻,我覺得$92吃這樣質素的食物,是太貴了!最大件事係,我同事也叫了同款意大利飯,發現有-條鐵線在飯內!佢個set 就waive 左,我同另一個同事見倒都估係同一鍋煑出來,就停左手唔敢再食!其他同事對羊架評價ok, 海鮮意粉ok,螺肉拌烏冬ok, 三文魚和豬鞍就無味道。今次之後,我估班同事都未必會再去了。希望佢地以後小心-點。

餐湯係白松露忌廉湯,很香

同事叫了沙拉而不要湯,也讚不錯。

今次之後,我估班同事都未必會再去了。希望佢地以後小心-點。
2017-07-07
Type of Meal