早幾日買m記早餐見到有新出早餐諗住試下(≧▽≦) M記嘅早餐通常我都係食熱香餅🥞不過今次就揀咗其他 早餐梗係喺屋企嘆最好啦~~原來由4月8號起,New luncheon meat新餐肉系列全新產品-生餐肉蛋漢堡強勢加盟麥當勞早晨套餐我買左一個新餐肉系列嘅新餐肉蛋漢堡配返一杯熱朱古力(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)今日起身凍凍地飲熱朱古力啱啱好🤤估唔到塊午餐肉都好厚 唔會好薄 一啖咬落去外面脆卜卜 入面仲係熱辣辣㗎同平時食開嘅午餐肉有少少唔同唔會淡淡都係油(≧ω≦)估唔到麥當勞越黎越多green choice❇️呢款新餐肉蛋漢堡入面有厚切新餐肉再配埋滑蛋再加上溶溶地嘅芝士熱辣辣嘅鬆餅 當然唔少得脆卜卜嘅薯餅 滿足滿足(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)呢個系列仲有其他款㗎 遲啲都試吓先◉‿◉如果用McDonald’s個App仲有優惠架!!!記得download個 app用QRCODE拎早餐優惠啊

2021-04-16
Waiting Time
10 Minutes (TakeAway)