(Non-member)
2007-12-09 0 views
星期日約12:00pm本來去過三次﹐三次都好好service, 三次都冇問題。但今日就令我失望了...一行入嚟..."歡迎光臨﹗" 我每次入嚟都係咁﹐感覺好好..之後就叫嘢食﹐個staff介紹個Christmas Combo比我知。見到開心﹐因為我本身唔食得牛﹐雞﹐豬﹐但個Christmas Combo就係三文魚﹐所以我多咗個choice.之後個Combo比多9蚊可以跟個'新出'嘅南瓜奶茶﹐所以就試埋﹗個Christmas Combo會送埋個日曆添﹐好低﹗好﹐落完單﹐sit一陣先...但﹐過咗成30分鐘到﹐D嘢食都未到﹗我就去傾傾下﹐佢地就話唔好意思﹐可能missed咗單﹐會即刻正比我。嘩﹐大佬呀﹐我sit係到成半個鐘都冇人知我冇食到嘢﹖冇人都會諗點解我嘅牌仲係到及我又冇食過嘢﹖What service?算﹐我就等嘢食lo, 話晒比咗錢﹐有得唔等咩﹖之後嘢食送到嚟﹐但又冇日曆﹐我就問番個員工﹐佢話要睇番我張單有冇個out字先喎﹐因為本身落完單個counter staff會即刻比我喎﹐然後吸個'out'嘅chop...但個counter staff 都冇咁做...我咪話我都唔見咗張單﹐個
星期日約12:00pm

本來去過三次﹐三次都好好service, 三次都冇問題。

但今日就令我失望了...

算﹐我就等嘢食lo, 話晒比咗錢﹐有得唔等咩﹖之後嘢食送到嚟﹐但又冇日曆﹐我就問番個員工﹐佢話要睇番我張單有冇個out字先喎﹐因為本身落完單個counter staff會即刻比我喎﹐然後吸個'out'嘅chop...但個counter staff 都冇咁做...我咪話我都唔見咗張單﹐個counter staff都冇比我﹐咁個員工就話會問問先lo

三文魚burger:幾好味﹐wasabi唔算辣﹐但可能個burger加tartar醬同多D mustard會好D
南瓜奶茶﹕幾好飲﹐但係都係鐘意柚子茶多D

食完嘢啦﹐日曆都冇到﹐岩岩嗰個staff好似都冇follow-up到...咁我咪自己去揾返個counter staff..
講完件事﹐佢就好不耐煩地望住我﹐之後就比個日曆我。嘩﹗你不耐煩﹖我等成半個鐘先食到嘢﹐而日曆呢D簡單嘅嘢都要由我自己搞店﹗跟住你仲要比個咁不耐煩嘅樣我﹖當時幾想發嬲呀﹗

唉﹐算啦﹐今次可能個員工仲係新嘅﹐所以搞到好亂﹐但希望下次唔會咁啦﹐但有冇下次﹖我就唔知啦﹗