2016-09-02 176 views
呢期最流行莫過於海膽料理,緊追潮流下,當然要來品嘗一下,餐廳位置就係佐敦地鐵站附近,地方唔係好大,但都算環境乾淨。 食物方面大部分都係燒物和炸物,亦有海鮮可供選擇,叫左幾樣炸物,海膽炸雞, 炸雞熱辣辣,淋上特製海膽醬汁,有點像芝士奶油再加上海膽味道,配上炸雞,食到停唔到口。 炸墨魚嘴脆卜卜,每一口都金黃香脆,帶點胡椒醬和七味粉調味,超級美味!必嘗美食! 燒芝士波波腸和蟹籽丸,比較普通,不過燒烤食物一定唔少得!而且唔貴! 海膽炒飯,炒得金黃色,令我諗起電視劇裡的「金鑲銀炒飯」,從蛋包飯變成了海膽包飯,不會太油太咸,味道特別,喜歡海膽既朋友絕對可一試! 是夜品嚐各種炸物及燒物,未嚐及海鮮,下次有機會絕對會再嚐!
呢期最流行莫過於海膽料理,

緊追潮流下,當然要來品嘗一下,

餐廳位置就係佐敦地鐵站附近,

地方唔係好大,但都算環境乾淨。

是夜品嚐各種炸物及燒物,未嚐及海鮮,下次有機會絕對會再嚐!