2022-03-08 30 views
聽講,葵廣三樓開咗一間新舖頭✨雪糕burger ✨ something cool好耐冇去過葵涌廣場喇, 大家都知道呢度係一個美食小天堂😄只要你諗到嘅小食葵廣都會有, 今日行過發現開咗唔少新型嘅舖頭。就眼睇呢間舖頭嘅名就知道係食凍嘢㗎喇\(◎o◎)/Menu好簡單就係主打雪糕漢堡同埋有唔同嘅醬料,配料可以選擇除此之外仲有熱食可以試下 。今次,我就揀咗個漢堡雪糕同炸薯條🍨 漢堡雪糕 ( 雲呢拿雪糕, 花生碎,榛子醬)暖暖哋嘅漢堡, 配上凍冰冰嘅雪糕,喺兩種極大對比嘅味道之下有驚喜喎 🤭🤭真係正✧\(>o<)ノ✧整體味道唔會太甜。 而且又 份量十足冇揸流灘㗎😂店主小哥哥 整完嘢食之後佢會提醒你點樣食,提供一個紙碟俾你裝住嚟食,好方便⁄(⁄ ⁄•⁄-⁄•⁄ ⁄)⁄完全唔會好論盡 。🍟 薯條係即叫即炸✧\(>o<)ノ✧所以食落去熱辣辣⁄(⁄ ⁄•⁄-⁄•⁄ ⁄)⁄特別香脆特別好食 地址葵芳葵涌廣場3樓3069室T28#852 #foodies
聽講,葵廣三樓開咗一間新舖頭
✨雪糕burger ✨ something cool

好耐冇去過葵涌廣場喇, 大家都知道呢度係一個美食小天堂😄
只要你諗到嘅小食葵廣都會有,
今日行過發現開咗唔少新型嘅舖頭。
就眼睇呢間舖頭嘅名就知道係食凍嘢㗎喇\(◎o◎)/

除此之外仲有熱食可以試下 。

今次,我就揀咗個漢堡雪糕同炸薯條

🍨 漢堡雪糕 ( 雲呢拿雪糕, 花生碎,榛子醬)

特別香脆特別好食
地址