今次真係跑,趕食lunch啊!🏃🏻‍♂ —————————————————每日諗食咩真係諗到胃口都無埋😭但好彩「green common」帶比我新希望😍咁多個餐,星期一至星期六都唔驚無野食😋 .B. 咖哩三寶配豆乳家常麵 ($53)咖哩香濃但較少汁汁,魚蛋菇菇同白蘿蔔吸晒咖哩既香味,小脂女差啲忍唔到變多脂女喇!好彩黎多碗豆乳麵,係淡淡豆香既上海麵,平衡番個口感,又有飽肚既感覺,OK!⭐⭐⭐⭐.E. 海南植物雞配黃薑米($65)(可要求多/少汁、走蔥蒜等)我助手🚗車王話有啲失望、但又有啲驚喜,黃薑米唔夠香口,淡味左少少只似普通飯,但驚喜在植物雞用腐皮代替好軟滑,點完醬真係有幾分似真雞雞!🍗⭐⭐⭐✨ .午餐仲配一杯飲品/湯/沙律,非常圓滿🍶而午餐精選由12點去到6點、非常適合我呢種唔定時放飯既肥朋友最盞鬼係 食完飯憑單買零食仲有優惠添!.🍜咖哩三寶配豆乳家常麵($53)🐥海南植物雞配黃薑米($65)💰Total:$118 .Green Common (將軍澳分店)📍將軍澳唐德街9號將軍澳中心地下G05號舖.味: 7/10飽: 6.5/10抵: 7/10.我🦄小脂女將會繼續同大家跑素 搵盡全
今次真係跑,趕食lunch啊!🏃🏻‍♂
—————————————————
每日諗食咩真係諗到胃口都無埋😭
但好彩「green common」帶比我新希望😍
咁多個餐,星期一至星期六都唔驚無野食😋
B. 咖哩三寶配豆乳家常麵 ($53)
⭐⭐⭐⭐
E. 海南植物雞配黃薑米($65)
(可要求多/少汁、走蔥蒜等)
午餐仲配一杯飲品/湯/沙律,非常圓滿🍶
最盞鬼係 食完飯憑單買零食仲有優惠添!
🍜咖哩三寶配豆乳家常麵($53)
🐥海南植物雞配黃薑米($65)
💰Total:$118
Green Common (將軍澳分店)
📍將軍澳唐德街9號將軍澳中心地下G05號舖
味: 7/10
飽: 6.5/10
抵: 7/10
我🦄小脂女將會繼續同大家跑素 搵盡全港甚至世界各地既美味素比大家

咖哩三寶配豆乳家常麵
海南植物雞配黃薑米
2018-08-09
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$60 (Lunch)
咖哩三寶配豆乳家常麵
海南植物雞配黃薑米