我25號同朋友去咗呢間舖頭食飯, 其實之前我哋十月係去咗一次 嗰陣時覺得啲服務好好 啲嘢食都好好 ,所以我哋今次就再去啦,但係我哋今次都幾失望。首先,啲服務就同上次唔係好同 ,可能我上次係平日去, 但今次我係聖誕節去, 雖然我哋係兩個人去但係想坐張四個人枱 ,因為見到有幾張空嘅枱, 我之前訂咗個餐係有五六碟餸菜,如果坐一張二人四方形枱根本係擺唔曬咁多野,而且諗住節日可以坐得希望舒服啲, 但係個短髮嘅女服務員叫我哋坐嗰張枱 我哋就拒絕咗啦, 佢就面黑黑好似好唔想咁,好彩後尾有個後生嘅男服務員佢好醒目咁樣就畀我哋坐張四人枱, 第二 ,其實我哋今次最主要係想食隻蟹嘅 ,但係呢隻蟹唔好食,啲肉係鬆嘅同埋,唔係實肉嚟嘅, 彈牙就更加冇可能, 個蟹殼好怪, 唔係期望會有蟹膏(上次嗰隻有),但係個蟹殼係任何物質都冇……好古怪, 總之好失望啦,因為上次嗰隻蟹好好食,所以我哋先至再去多一次……第三, 牛肉啲疏打粉太勁, 啲肉質感麻麻另外, 如果啲餸菜落少啲油會好啲咁最後就, 都要讚下嘅就係啲甜品唔錯嘅 ,叫咗個椰子同埋桃嘅雪葩都ok嘅,另外嗰個後生嘅男服務員同埋嘅老嘅伯伯服務員都幾好嘅,係短髮嗰個女服務

第三, 牛肉啲疏打粉太勁, 啲肉質感麻麻

另外, 如果啲餸菜落少啲油會好啲

咁最後就, 都要讚下嘅就係啲甜品唔錯嘅 ,叫咗個椰子同埋桃嘅雪葩都ok嘅,另外嗰個後生嘅男服務員同埋嘅老嘅伯伯服務員都幾好嘅,係短髮嗰個女服務員嗰個服務態度有比較大嘅改善空間°

其實我地消費都唔低嘅, 兩人都消費左差不多900蚊, 希望笑容同服務都好啲囉

備註:其實投影幕嗰兩張二人枱一個人坐或者食早茶點心就可以,但係晚市兩個人食六七碟餸 真係唔ok囉, 同埋坐喺個投影大幕前面食飯都好唔舒服啦 ,應該改下個擺設囉 ,話曬都係中檔價位食市, 投影電視前面唔應該放枱囉。
  • 雪芭