2022-06-15 57 views
🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽地址:品記鮮粉人家私房菜館 (土瓜灣)土瓜灣浙江街18號利·港灣18 1樓環境:位於土瓜灣站附近,行6分鐘就到,利苑已經見到大大個招牌寫住品記,一定唔會蕩失路🤣環境簡潔,火鍋醬料要自己出去拎,有平時餐廳少見嘅東古醬油,未食過可以試吓。特點:專食酸菜魚同埋雞煲,食飯時間好多人排,所以今次專登whatsapp訂座又早啲嚟,貪佢7:30前埋單有88折。 我今次食咗酸菜魚,酸菜魚大盤,好多酸菜,夠晒酸味😍❤️魚嘅份量都幾多,滑得黎無骨啖啖肉食完可以用埋個湯底打邊爐,我加咗海鱸魚片繼續encore☺️另外超級推介食手切本地肥牛,肉味濃郁,食落有嚼勁。而韭菜餃都不錯吃。餡料飽滿,食起夠香😈。

🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽
地址:
品記鮮粉人家私房菜館 (土瓜灣)
土瓜灣浙江街18號利·港灣18 1樓

• 手切本地肥牛