2024-11-08 417 views
好耐好耐無嚟⋯應識耐過疫情前吧⋯大約下午1:45左右到達,2:45收場,夠時間食嘅點餐後先來椰菜絲和前菜,食住先!主食合格的Yuki Roll Combo味噌汁是海帶菇的,味噌比往日淡了好多⋯燕麥飯的燕麥比例也少了⋯一邊食一邊望見員工執拾清潔,員工忙於清理檯面的餐具及抹檯執好檯面,一塊粉紅色抹布(應該用嚟抹醬油樽)和一條藍綠色抹布(應該用嚟抹檯)。見佢用粉紅色布抹豬扒汁個罌,之後有一下佢唔小心掃跌咗支沙律醋汁落地下,佢執番上檯就用粉紅紅色抹布抹個跌落地嘅醬油瓶⋯之後去另一張檯繼續清理,依舊用果兩塊布抹野;同時,佢一直戴著一雙藍色即棄手套除咗用嚟清潔執拾外,拎清潔餐具食具都係同一雙!眼見佢啲手指也會不停接觸食具中心(即係放食物的位置)一些乾淨紙巾又係用果對手套接觸王塞入紙巾桶仔內⋯衛生意識真係有待加強整頓午餐,感覺少了舊日殷勤服務態度哩⋯
好耐好耐無嚟⋯應識耐過疫情前吧⋯

大約下午1:45左右到達,2:45收場,夠時間食嘅

點餐後先來椰菜絲和前菜,食住先!

主食

合格的Yuki Roll Combo

味噌汁是海帶菇的,味噌比往日淡了好多⋯

燕麥飯的燕麥比例也少了⋯

眼見佢啲手指也會不停接觸食具中心(即係放食物的位置)
一些乾淨紙巾又係用果對手套接觸王塞入紙巾桶仔內⋯
衛生意識真係有待加強

整頓午餐,感覺少了舊日殷勤服務態度哩⋯
2024-11-07
$251 (Lunch)