2011-03-01
去燒烤, 我首選呢度, 因為自從有西鐡後, 入元朗實在快好多, 同埋呢間野正正係西鐡站隔離, 就更正!!!今次再去, 已經加左價, 每位$90包一汽水一枝水............. 設備齊全, 叉, 碟, 紙巾, 手套已包, 仲有一個大大既洗手盆連梘液, 真係方便過去郊野公園呀!!!! 七點去到, 太約七成滿.食物都係肉類多, 而我就推介佢既酔味雞翼, 牛扒同蒜蓉包囉..................其他既都ok, 我地total燒左3粒鐘, 不斷加炭都用唔晒, 都真係唔知點解第二d食評人話要再買炭重有佢地都會供應豆花同涼粉, 不過派完就冇, 所以都冇食到........總括來講, 呢度真係一班人聚下既好地方, 雖然我見元朗都有其他燒烤場, 但對我地呢d外區人黎講, 梗係呢間方便啦, hehe