2021-09-06 977 views
Bad experience and bad services of upper floor staffs!!! I won’t go there again anymore. 真心覺得服務好差! 好差! 極差! 所以第一次寫負評! 8:35 pm 入去食,聽朋友講有madness Monday ! 有任添mussels! 諗住開心試試,以前lunch time好鍾意食! 點知~ 1) 上層香港人面孔男侍應不禮貌對待! 完全不樂意介紹餐飲! (唔得講廣東話架! 就算轉左英文同佢傾, 佢個態度都好差)甘就唔好係Menu 度中英對照! 中文font 仲要大啲) 2) 上層女侍應同你講last order , 我地同佢講叫咗的未黎, 甘宜家叫多兩碟, total 4 碟,結果比兩碟! 明明自己回覆ga 時候都講咗我哋要last order 個隻味? 4) 白酒個mussels 有隻壞咗,嗅ga~ 3) 8:35 pm 黎,其實都有1⃣️個鐘頭多,為何好似唔想做你生意,甘差服務。雖然,最後個經理都同我地said sorry… 同減咗一個set! 但我哋個心情差到極點! 唔會再去。 一間有質素的餐廳

4) 白酒個mussels 有隻壞咗,嗅ga~

雖然,最後個經理都同我地said sorry… 同減咗一個set! 但我哋個心情差到極點! 唔會再去。 一間有質素的餐廳,係需要有好的服務態度, 如果計性價比, 甘澳南依間係0。 失望
2021-09-06
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Dinner