2005-06-23 6 views
今日仔仔終於考完試,所以下午就同媽咪和仔仔來食下午茶。其實都可以食午餐,但是我成身優惠券,所以都是食下午茶算吧。先來兩個迷你薄餅下午茶餐,是迷你加勒比和香甜蜜桃($36.0/set,但有優惠第二個餐半價。兩個薄餅都幾好味,料亦不錯,但蜜桃真的又甜又多芝士,所以覺得好味d)。一個香蒜飽($18),這個一貫水準。兩杯餐飲,凍熱咖啡各一杯。兩杯都幾香濃好飲,不過凍的那杯就甜過濃,下次記得叫小甜。另加優惠券送的兩個忌廉雞湯和兩個黑芝麻雪糕伴紅豆,兩個都一般哪。不過雪糕如要錢就一定不要叫,雪糕球只得半個。服務態度真一個個侍應哪,其中一個特別差,好似發緊夢咁。同之前個食家一樣感覺,就是冇人加水。