朋友生日book左里道食飯. 我遲D到, 沒份叫菜. 可能故此D菜唔岩食啦, 旦真係覺得一點都唔好食. 不太好味的晚餐, 5個人share番每人付$120, 不值. 付$120食旺地點, 不是食物質素.-吉列豬扒咖喱飯說實話,咖喱汁普通,跟自己去supermarket買現成的咖喱醬, 味道差不多. 甚至還要更好呢. (上次家中party, 我朋友弄得真的好味好多) 而豬扒呢,但出面的炸粉漿太厚, 咬落去只有炸粉, 好少豬扒, 而且入面豬扒肉質太乾.-三文魚飯三文魚調味不夠, 且缺鮮味, 肉質太乾. -天婦羅蔬菜天婦羅是整個晚飯稍為好一點的. 蔬菜炸得金黃色, 挺鬆脆. 還好.Overall, 一定不會再來.

-吉列豬扒咖喱飯

-三文魚飯
三文魚調味不夠, 且缺鮮味, 肉質太乾.

-天婦羅
Overall, 一定不會再來.
2009-08-25
$120 (Dinner)
Celebration
Birthday