2019-05-29 23 views
朋友知我鍾意食川菜, 近期又興食成都小食串串, 呢晚約埋一齊去旺角廣華街嘅爆汗串串!原來爆汗串串係食串串放題, 任食兩小時,每位$128/$168, 非常抵食! 加30蚊可以任飲汽水,食辣加飲汽水真係一流。有埋美食伴侶 - 一次性圍裙提供,服務貼心!黃金時段呢啲小食,真係不得不點, 其係麻辣千層肚,爽口得黎又辣得非常過癮!由於麻辣千層肚很辣嘅關係,呢個棒棒雞 香甜嘅麻醬用嚟中和千層肚嘅麻辣,非常合適!小食殊不簡單,但係都要嚟返個主菜,爆汗串串! 叫咗小辣嘅串串唔算好辣,但係好香,每串一粒,可以食多幾round點多幾串哈哈。超級推介豬大腸,真係不得之了,非常好食,又香又軟淋又入味! 仲有蓮藕,又係好好食超爽。另外呢度仲有幾款麵食 唔使怕食唔飽 我哋叫咗玩爆汗牛肉麵,牛肉香辣之餘,手功麵底有靱性,絕對值得一試!食飽飽仲有冰粉做甜品, 清甜又有少許酒糟香味,非常清新!

有埋美食伴侶 - 一次性圍裙提供,服務貼心!

食飽飽仲有冰粉做甜品, 清甜又有少許酒糟香味,非常清新!
$200 (Dinner)