2006-02-01 10 views
二月一日年初四, 我和兩個同事抱住期待已久的心情去這餐廳enjoy lunch, 最後, 令大家失望而回. 1. (上菜騎呢) 湯來得極慢, 三碗湯分三次上. 2. (服務極差) 等了20分鐘, 第三碗湯都未來, 向靚仔waiter追問, 還有一碗湯和前菜未上, 個靚仔waiter用不滿的眼光反問“咩前菜呀”. 3. (湯遲過主菜) 碗湯終於在我食左3口牛排後出現, 前菜也在我食淨3口牛排後出現. 4. (主菜勁難食) 我地order 牛排($80), waiter 無問我地要幾成熟, 我地食時發現是10成熟, 唔熱無味, 食完令人有嘔心和反胃的感覺 5. (餐飲唔得) 同事的lemon tea 勁加糖水都無味, 另一個同事仲衰, 杯lemon tea 有蟻 6. (埋單也衰個人) 叫了靚仔waiter埋單, 但等了很久, 我地再叫一次, 等了一陣子, 張單終於有, 價錢是$0.00 , 唔係掛, 唔通佢地有自知之名. 已咁價錢, 比d咁野人食, 實在唔值, 今次我比10分, 因為湯夠熱, 一毫tips也冇俾.

1. (上菜騎呢) 湯來得極慢, 三碗湯分三次上.