2023-11-14
😍我哋平時係好鍾意行家品店🥡最近知道Mega box開咗間NITORI😍嘩❤️全部Made in 🇯🇵 超級吸引呀🥳仲試咗張餐椅又簡約又舒服🪑依家係度💭諗吓換唔換餐椅🤔所以就先食過飯先啦😋🍴今次係九龍灣就揀咗呢間餐廳好有feel嘅餐廳食個午餐🍱餐廳每個角落都佈置得好精緻🌼以木系花花為主🪵感覺好舒服😌就好似置身係外園嘅花園咁🌷🌻🪻唔單止好適合拖友仔黎拍下拖👩❤️👨一班朋友係度聚會都好正架🥳🐥烤法國公爵小黃油雞🌈精彩又有魅力嘅法國菜式🇫🇷小黃油春雞唔單止係低脂💯春雞肉質仲超嫩滑添👍烤焗出嚟又香又唔會肥膩🔥睇住店員上枱嘅時候將厚厚嘅腌料拎開個一刻😋即刻就聞到烤到香噴噴嘅小黃油雞香味🤗呢個dish真係有驚喜💯好推介呀🥳🐠寧豆醬蜆肉忌廉汁焗法國銀鱈魚 🌈銀鱈魚好厚身✅而且魚肉亦都好潔白👍肉質嫩滑😍焗完嘅口感好味🤤醬汁令銀鱈魚味道更有層次感❤️正呀喂🥳🍹冷泡茶@Teapig🌈我揀咗peach口味嘅冷泡茶☕️淡淡都有桃香嘅甜味✅唔錯🥳☕️「口立濕」陳皮梳打咖啡 🌈陳皮梳打咖啡☕️味道特別😍飲嘅時候醒神又舒服😌加咗入梳打水嘅咖啡非常清爽✅亦能夠保留咖啡嘅香濃味🥳🍩特濃朱古力蛋糕🌈賣相靚靚嘅特濃朱古力蛋糕🍫朱古
🐥烤法國公爵小黃油雞
🐠寧豆醬蜆肉忌廉汁焗法國銀鱈魚
🍹冷泡茶@Teapig
☕️「口立濕」陳皮梳打咖啡
🍩特濃朱古力蛋糕
🌈賣相靚靚嘅特濃朱古力蛋糕🍫朱古力蛋糕入口滑順❤️充滿住甜蜜苦澀嘅味道👅味道令人難以抗拒👍