2019-06-03 510 views
銅鑼灣食肆多,菜式最五花八門,而呢間Manecy’s studio Restaurant 我地就係為左佢最出名既豬手而來大約7:00上到黎,人客唔算太多,燈光較暗,窗邊用左古式既紅磚拱門建築,幾有格調!而店內提供大銀幕,睇波就認真一流😆兩個人就點左出名既德國脆爆咸豬手:餐廳招牌菜,分量比想像中更大更多,豬手外皮炸得夠香口,脆到爆,件件豬手都有咁上下重量,好多肉,配有兩個醬汁,不過豬手本身既咸味都好足夠,亦配有酸菜小蕎頭呢d開開胃同方便解膩感!Manecy’s招牌自家製Pizza: 薄底Pizza,一個批有6件,芝士超多,切開可以做到拉絲效果,鍾認芝士既一定好滿足,批面有風亁火腿,食落有陣陣鹹香,令Pizza添加左更濃郁味道!另外亦加配粗薯條🍟超飽肚同滿足既晚餐

Manecy’s招牌自家製Pizza:

超飽肚同滿足既晚餐
$220 (Dinner)
  • 德國咸豬手