2023-07-26 1592 views
拔絲咕嚕肉,啊!呢一款就睇得出係招牌菜,深紅色嘅糖衣令人垂涎欲滴。一啖落肚,外脆內軟,蘸上濃郁嘅醬汁,甜而唔濟,真係令人回味無窮。個肚餓嘅時候食,心情都跟住好起嚕。跟住,蜜薯牛柳粒上黎啦。呢道菜色彩繽紛,蜜薯金黃鮮亮,牛柳粒嫩滑多汁。搭配埋一啖香氣四溢嘅白飯,好食感動咗我哋嘅味蕾。身邊嘅啲友善嘅店員都紛紛讚唔絕口,大家都滿足地品嘗住,一齊分享快樂。最後登場嘅係椒鹽脆鮮魷,一上桌就讓人垂涎欲滴。酥脆嘅魷魚淋上香噴噴嘅椒鹽,食起嚟鮮香幾好,伴隨住微微辣味,更增添咗食欲。喺呢樣嘅天氣下,食呢道菜真係走對咗時機。拔絲咕嚕肉上黎之後,第一口就讓我感覺好好味。糖衣煮得好香,入口即溶,而豬肉係嫩滑多汁。蜜薯牛柳粒都好正,牛肉爽口,蜜薯甜而不膩。椒鹽脆鮮魷係一級棒,個魷魚炸得好酥脆,食落去幾過癮。除左食物好味之外,店舖衛生情況都維持得好乾淨整齊, So far so good

2023-07-18
Type of Meal