2020-06-07
平時行過見到無咩人,但聽到做放題$198 任食6款蝦既主食,所以決定去試下😁由於限時1.5小時,所以一行8人就一次叫晒6款,但唔知係咪餐廳平時無咩人,所以人手完唔夠,等左超過20分鐘都未有野食😣 同埋每次舉手平均要5-10分鐘先會有人回應,真係好灰😕最嬲係個男經理,服務態度差到不得了,由於等得太耐既關係,我地原本想加定單先,但個男主管用鄙視眼光同我地講:「放心啦,一定食得飽」我真心想鬧佢:「你咩意思?當我地乞兒?」食物之後陸續出現,popcorn shrimp炸粉厚到食唔到任何蝦味,椰子蝦唔錯,但薄餅無咩味,餅底好似未焗熟咁,其他既意粉,蒜蓉蝦味虎ok ,但無咩驚喜。由於食得唔愉快,所以我地食左1 hr就決左埋單,埋單時個男經理不斷問我地:「食物如何?」我地禮貌答左聲:「ok」但佢仲要追問我地:「ok 渣?」 🤬🤬🤬總括而言:非常失望同唔愉快既一次用餐經驗😡
總括而言:非常失望同唔愉快既一次用餐經驗😡