2018-03-10
唉 今次係我衰,有朋友一早講呢間餐廳係會食到人火滾,但因為貪平(有半價)既關係,就鬼掩眼咁走左入去喇...點解話會火滾呢?因為啲侍應會當你透明咁囉,無服務之餘,舉手無人理,埋單無人理,叫到人過黎仲會黑面俾你睇,有一下真係嬲到想走架;但望下隔離枱,原來都係咁既情況,即刻慶幸唔係自己既樣貌問題算,講返野食。呢個豚肉肉身夠厚而且煮得都淋,加埋本身個sauce送飯一流但個湯飲完好口乾...蕃茄好大塊,芝士相比之下就較失色了。至於其他配料如菠蘿都落得好足,加埋脆卜卜熱辣辣既薄餅底,唔錯至於呢個就要讚下既。頂層既蛋黃拌上厚厚既泡泡好吸晴,撈埋三層脆脆既麵包黎食感覺新鮮;中間啲肉肉夠惹味,但食完亦唔會感覺十分滯雖然食物質素叫做中上,但服務態度都好重要,今次唔俾負評已經偷笑了
但個湯飲完好口乾...