2024-11-19 69 views
閒日入西貢行下,臨走是旦揾間野食叫左3樣野食 1)干扁肥腸 2)大盤花菜 3) 唔知乜干煱串本身行入去都正正常常之後上第一碟餸干扁肥腸… 唔好食,d肥腸全部炸到無味.得浸油味大盤花菜係正常味道干煱就真係非常一般。1)本身食左成30分鐘有多都仲未上(講緊果陣得2枱客),唸住叫佢無落就cancel 啦,又話有整緊無得cut. 之後轉頭行埋黎話無土頭串,問我地轉唔轉第二樣。咁我緊係話唔要同我cancel左去。再等多左10分鐘先有。咁我本身叫左牛舌,牛柏葉同土豆串。本身話無土豆串,又突然有。但係牛舌就變左做牛𦟌。咁咪叫個侍應過嚟同佢講返囉。阿姐竟然同我講牛腱好貴牛舌兩蚊,我哋唔會收貴你2蚊。我就拗晒頭,我想食牛舌手你俾咗牛𦟌,唔係應該換返俾我既咩。乜嘢貴2蚊,都唔知咩解釋嚟留返$300 ,雖然唔多,但真係好似貼錢買難受咁
閒日入西貢行下,臨走是旦揾間野食

本身行入去都正正常常

大盤花菜係正常味道