2018-07-18 963 views
今天到element 睇戲要速戰速決的吃晚餐,但係又唔想食連鎖快餐店,結果選擇了TripleO.這間店是開放式設計,座位唔會太迫,感覺都舒適。這兒的漢堡有七款,價錢由$55至$65,但只需要加$24就有薯條和汽水。今天試試今期推介:蘑菇雙層瑞士芝士漢堡套餐$89這個漢堡同廣告相的賣相有好大出入,然而味道也沒有驚喜。這漢堡雖採用草飼澳洲牛肉,但肉味欠奉,漢堡也有點乾身。幸而有香烤蘑菇、蒸洋蔥粒同秘製醬汁,加添少許濕潤感覺。而本來期待的瑞士芝士會流心同拉絲,但芝士只是稍稍軟腍,芝士味亦唔強。薯條更是令人大失所望。薯條只是微暖,口感軟腍腍的,一點也不脆口,而且無乜味道。記憶中Triple O 的漢堡是好滋味的,但今天發現水準下滑,而且價格也唔相宜,感覺平平。

這間店是開放式設計,座位唔會太迫,感覺都舒適。

今天試試今期推介:
蘑菇雙層瑞士芝士漢堡套餐$89

這個漢堡同廣告相的賣相有好大出入,然而味道也沒有驚喜

2018-07-18
$89 (Dinner)