2008-09-03 9 views
同朋友都好想試下新出既點點扭扭批﹐睇落好多芝士﹐好似好正0甘﹗(我地3個都係超級芝士FANS!! ) 去到就叫左個二人餐加一個辣雞翼 ﹕)二人餐包括﹕2杯汽水﹐2個餐湯﹐1個餐前小食同1個點點扭扭批(大批)無飲餐湯﹐睇落應該不錯.餐前小食揀左蝦多士拼薯角﹐唔好食. 蝦多士味道很淡﹐而且見到表面有唔少油﹐點既醬都係淡而無味.. 薯角更差﹐未炸透﹐似很乾的炸薯仔﹐都無咩味﹐吃了一舊就吃不下去..好期待既點點扭扭批也很令人失望. 首先PIZZA面既餡料係唔可以轉﹐朋友同自己都偏好有千島醬既PIZZA... 而且雖然批邊既粒粒入面有兩種芝士﹐仲會附送車打芝士醬﹐會令人EXPECT有很香濃既芝士味, 但食落也不外如是﹐同朋友都覺得芝脆批既芝士味反而更重更好食. 餡料有蝦﹐雞肉﹐菠蘿﹐車里茄同青椒﹐配左D日式芥辣醬﹐還可以﹐但唔係我鐘意既. 今次既批底好硬﹐一D都唔脆﹐唔得!雞翼也是失望之作.... 每一隻都瘦弱得可憐﹐而且食唔出辣味﹐比以前食過的退步了很多.朋友一兩年之前試過扭扭批﹐距地話當時係好食好多﹐仲可以轉餡料﹐後悔錯過了 > < 唔知遲D會唔會出返呢..?

二人餐包括﹕
2杯汽水﹐2個餐湯﹐1個餐前小食同1個點點扭扭批(大批)

無飲餐湯﹐睇落應該不錯.