2019-08-19 956 views
#中意嘅請分享請點讚🍻----------😋招牌炸雞髀 $30呢度嘅炸雞髀係即叫即炸,拎上手仲係出緊煙。雞髀外皮炸到好脆,雞肉都嫩滑。可惜雞髀太薄身,好似食緊雞扒咁,好似食幾啖就好快食曬。雞髀可以揀bb辣/小辣/中辣/大辣,今次我揀左bb辣,加左辣之後比較香口,但整體隻雞髀除左辣味就冇乜味,如果可以加d椒鹽就更加好。😋乾炒豬扒公仔麵 $48總共有五至六塊碎細豬扒,加芽菜、椰菜, 豬扒唔會太乾,切到細細舊好易入口。可惜個炒公仔麵大扣分,話明乾炒,公仔麵應該係乾身。但呢個公仔麵仲係好濕,好似煮完個麵炒兩下就算。----------今次我係去大圍分店食,2款食物都唔係太好食比較失望,好似大失水準咁,30蚊一隻雞髀,又係招牌菜,應該有更好嘅水準。----------🔎三多炸肶🚩大圍積信街24號喜悅樓地下A2舖🚩元朗又新街40-48號榮豐大廈地下E號舖🚩大埔北盛街29A號地下🚩觀塘聯安街9-15號永毅大樓地下B舖🚩太和翠樂街11號美豐花園地下1號舖🚩大埔北盛街33號地舖
#中意嘅請分享請點讚🍻

😋招牌炸雞髀 $30