2022-07-13
喺尖沙咀收工朋友想搵地方傾吓計,就搵咗呢間餐廳帶我去😊呢度都幾易搵,喺美麗華商場附近,入到去環境都幾型格一邊酒櫃另一邊書櫃,影相都好正📸,暗暗地傾偈都一流👍🏻🦞龍蝦湯 $78龍蝦湯好濃郁順滑❤️同埋好鮮甜😋🐖燒加拿大有骨豬架配青辣椒醬及沙律 $188呢塊豬係我食過最好食既豬🥹首先佢一啲都唔韌唔老,應該係慢煮後再燒,除咗肉汁保留到之外,仲要好厚切🤩配埋佢地既青辣椒醬,酸酸辣辣咁簡直就係昇華左隻豬🤤🐂烤澳洲安格斯草飼肉眼扒配沙律 (12oz) $258我個人都幾中意食肉眼扒,肉眼既肉質好柔軟,牛味濃郁,同埋呢個位置有少少油香都幾嫩🥰連啲薯條都好好食,皮夠薄,外脆內軟咁👍🏻🍸🍹Mojito $138、Free Style $148成日飲Cocktail都唔知飲咩好,今次就問咗店員叫佢推介一下,因為我自己想飲fresh啲,唔好太甜,易入口嘅,佢就推介左一杯Mojito同另一杯佢發板🧡Mojito飲落就真係幾清新~都係圍繞着有薄荷葉青檸好清爽☺️飲一啖已經好刺激口水分泌,正呀😆另外嗰杯飲得出有啲西柚味,少少生果甜味,就係我鍾意嗰種fresh既感覺💕呢度傾偈真係好舒服,啲音樂都係我鍾意聽嘅,感覺好re
🦞
龍蝦湯 $78
龍蝦湯好濃郁順滑❤️同埋好鮮甜😋
🐖
燒加拿大有骨豬架配青辣椒醬及沙律 $188
🐂
烤澳洲安格斯草飼肉眼扒配沙律 (12oz) $258
我個人都幾中意食肉眼扒,肉眼既肉質好柔軟,
牛味濃郁,同埋呢個位置有少少油香都幾嫩🥰
連啲薯條都好好食,皮夠薄,外脆內軟咁👍🏻
🍸🍹
Mojito $138、Free Style $148
呢度傾偈真係好舒服,啲音樂都係我鍾意聽嘅,感覺好relax,夜晚想談吓心推介呢度🥰