2020-08-04 243 views
今晚去開灣仔,我fd帶我去一間樓上日本菜。一出lift,感覺超好,裝修闊落同埋好多卡位,盡情傾計啱曬!一坐低,貼心店家即刻奉上暖茶。由於我地太耐無catch up,我地極速order左一個sukiyaki set同埋壽司set就開始傾傾傾。sukiyaki一上黎已經成功吸引到我目光,d牛肉好滑同埋份量算大!入面d烏冬完全吸收曬d湯汁,好正!之後我既壽司set就上場喇,就咁睇已經見到d魚好新鮮。除左有當日最新鮮推薦既池魚同油甘魚之外,仲有海膽同埋帆立貝壽司,滿足曬我呢個貪心既人。飯同魚既比例幾好,魚片啱啱包裹曬下面既飯。呢度無論食物質素同私隱度高既座位都令我好滿意!