2017-03-31
店鋪採用時令及新鮮嘅材料製作食物,所以存在左好多menu上面冇嘅菜式😁,有魚鍋、汁煮魚頭、感覺好似日本家庭式嘅餐廳,食完感覺好溫暖呀!-汁煮吞拿魚目-隱藏菜式,醬汁同魚目膠質都好豐富😋,而且醬汁好香濃,用左醬油去熬製而成,味道偏甜;而佢嘅魚目,師傅仲幫你去哂骨,非常放心去食,而魚目大部分都係骨膠原,啖啖都係啫喱,味道鮮美,單食可能會好heavy,但配埋嘅飯就一流;而佢嘅飯係日本特別配製,食落粒粒分明😶,好有飯香,㗳落有甜味,即使撈埋醬汁一齊食,飯都唔會冧哂,仲食到飯香添!-特上刺物盛盒-上面有時令刺身 大口血引😝,食落好有魚鮮味,口感軟熟,另外仲有胣羅、三文魚腩、赤身、帶子、甜蝦等等,材料質素好高,食落鮮甜!-泡菜愛女魚鍋-魚非常香嫩😍,口感好滑,味道鮮甜;泡菜味道唔濃,味道清甜,入面仲有唔同嘅蔬菜,金菇、豆腐等等,菜式材料簡單,好似媽媽煮嘅餸菜,感覺好溫暖😳❤️。
汁煮吞拿魚目
特上刺物盛盒