2023-05-21
早2日5️⃣2️⃣0️⃣大日子特別同老公去食間幾chill 既bar restaurant 💁🏻♀️餐廳係尖沙咀既,就係海港城對面,夠哂方便💁🏻♀️一開lift問已經比呢啲公仔吸引左,老公好喜歡佢哋既😍🎈炸意大利粉冬甩配蕃茄莎莎醬($108)見到呢個名覺得好特別,所以特登叫黎試下😍冬甩炸得香脆好食!而且咬開就係意大利粉做餡料,口感好獨特,而蕃茄莎莎醬味道清新好味👍🏻🎈瑪格麗特披薩($88)滿滿既芝士係面,呢款pizza係典型既意大利薄餅,味道好香好食,夠哂香脆,而且性價比高😘抵食👍🏻🎈烤春雞炸薯條($188)呢款菜式準備需要,即叫即做,大概要40分鐘內既事,唔好以為自己春雞好細隻唔夠食,但其實都夠2個人食,而且肉嫩多汁,好juicy,雞胸位置餐廳處理得得好好,唔鞋而且胸骨都去埋,超正👍🏻🎈Mocktail好特別既有分季節,我哋揀左summer同autumn ,味道好fresh,summer 味道偏果汁味重,好香菠蘿味👍🏻而autumn 相對清新,2者我都好喜歡😍
餐廳係尖沙咀既,就係海港城對面,夠哂方便💁🏻♀️
一開lift問已經比呢啲公仔吸引左,老公好喜歡佢哋既😍
🎈炸意大利粉冬甩配蕃茄莎莎醬($108)
見到呢個名覺得好特別,所以特登叫黎試下😍
🎈瑪格麗特披薩($88)
🎈烤春雞炸薯條($188)
🎈Mocktail