同老公食完飯想買甜品返屋企食,經過呢間甜品舖諗住試下,價錢唔算平,綠豆沙$20,榴槤金撈$36同榴槤撈河$341,榴槤金撈:份量算多但只係西米露多(成本唔高比多的都無所謂)同因為pat榴槤ok,所以不過不失2,榴槤撈河:椰粉河粉無椰汁味,亦溝得過左份而連少少煙un都無,榴槤汁又係開到稀晒,係pat榴槤救左碗野,勉強都可以食完,反正份量唔多3,綠豆沙:最慘不忍睹,我已經算係勁鍾意食甜品,只要未去到難食到嘔我都盡量會食完,但係呢個綠豆沙“水料料”既程度係完全無綠豆品,得個甜字,我食左4份1之後頂唔住同老公講“開盒日清美味寶應該仲好食過呢盒野”。。。然後就掉左。。。以咁既價錢去食的咁既甜品,不如買日清美味寶開出黎賣無咁虐待的客個胃

1,榴槤金撈:
2,榴槤撈河: