2021-02-28
見幾好comment 所以嚟試下,本想食卷蛋,但今日無得供應,咁就要咗個小山圓千層蛋糕同我最愛嘅mocha ☕.11:00嘅時間差唔多全場都full 哂,不過仲有張榻榻米,職員問介唔介意,其實我唔明點解啲人唔揀榻榻米🤨,我覺得好舒服啊,雖然要除鞋有少少煩,但自成一角,有日式竹坐墊, 有木圓檯,好乾淨企理啊~半自助嘅,咁自己order 咗會有職員送餐,蛋糕好快送到🍰,望真啲唔止抹茶啊,原來仲有柚子喺中間,cream 嘅面都有柚子,cream唔甜嘅,抹茶味好濃👍,64蚊嘅cake 嚟講有少少貴,不過無限時又無加一其實又可接受嘅。之後嚟嘅係mocha , 拉花係unicorn 🦄,好cute cute 呢~獨角馬令人有無限嘅幻想,好吸引,雖然咖啡唔算好香😅