2010-09-21
聽d同事成日都講起呢間餐廳, 佢地成日放左工都去happy hour, 我地今次終於約齊6個同事一齊去試吓佢個dinner~一去到個waitress就介紹左個sharing menu, 見大部份都岩食, 唸都唔唸就要左呢個menu~我地叫左幾支特別既啤酒試吓, waitress話有一支拎左變架(紅色果支), 不過我覺得有d苦, 男仔會中意多d, 我個人中意荔枝味(藍色果支), 好特別~~~我地一開始太肚餓, 係咁搶食到隻乳豬出場已經飽飽地, 但都忍唔住要食, 佢個皮好香脆, d肉又好juicy, waitress話有4磅重, 配埋一個紅菜頭醬, 酸酸地好開胃, 但我地都食剩左半隻, 打包番走~不得不提個dessert, 我略縑個apple pie唔夠脆, 但個什果真係好好味, waitress話d什果係用酒"讚"過的, 有少少酒香, 加埋個mango cream真係perfect!!!果晚10點開始有live band, 我地聽到11點幾先捨得走