2020-10-13 177 views
又係幫襯黃店嘅時候,偶然見到呢間熱狗好似好好食咁,又咁啱喺附近有一間,就決定去try try佢🍴 熱狗店入面唔少人等緊,雖然只有外賣option,人氣仍然十足!一個熱狗再加個set(我會加薯條&飲品),差唔多$60,已經係好perfect嘅tea/ light lunch。雖然拎返去路程要15分鐘左右,但嘢食依然好味,熱狗十分足料,腸仔加埋熔化嘅芝士topping好夾,條腸唔係平時「慳皮」細細條嗰啲,係同熱狗一樣咁長呀! 雖然薯條冇即食咁脆,但為咗自己、家人、朋友著想,都係唔好邊行邊食喇🤭 價錢好合理,回味無窮,未試嘅快啲去試

價錢好合理,回味無窮,未試嘅快啲去試