2021-04-08 452 views
首先我想講返我係呢一家嘅 常客 已經 冰室 食咗半年嘅早餐, 一直為我都覺得啲服務員態度幾好下 特別係早餐我覺得佢出單的速度係非常的 快 對上班同學生黨都非常之有好處 。但係3月22號發生咗一件令我不滿嘅事情 我 外賣咗一個蕃茄濃湯煙鴨胸米線 到咗返工的地方 已經係離開餐廳半小時啦 佢一份一共有四塊煙鴨胸 其中兩塊係好臭 好騷味 另外兩塊係正常嘅 我幾乎都全部嘔曬出嚟 ,咁我都即時錄低咗視頻同埋打電話去同佢講番 但係後來我再去食嘢 嘅時候 得到嘅 回覆 令我非常之唔滿意 講到好似係我喺度講大話咁樣 仲話應該係蕃茄湯會酸 咁樣啫 但係一個騷味同埋正常嘅 我點會分唔清 管理層做得不好 服務態度我都係畀所有嘅服務員一個大讚。既然佢對客人係咁樣,我以後都唔會幫襯佢 ,雖然我係住喺附近我寧願去其他地方 早少少等時間等耐啲 ,畀未去食過嘅人建議 唔好外賣因為你過咗之後你都追唔返 當場食有咩問題可以即時同佢講返可以換一份嘢 否則就會又畀佢哋懷疑係咪真㗎咁樣啦。

蕃茄 煙鴨胸 濃湯
2021-03-22
Waiting Time
3 Minutes (TakeAway)