2015-09-19
一向很喜歡吃咖哩,朋友極力推介這間餐廳,介紹到眉飛色舞,講到好似唔試過係一個損失!因為這間餐廳客人不多,大家也擔心他們在香港的各樣成本高企的經營環境,他們能支持得住嗎?所以我跟老公真的特登去到一試!晚飯時間,只有兩抬客人,對我們食客來講就真係坐得很舒服! 餐牌也有很多選擇!我必定大力推介呢杯 Mango Lassi, 好香芒果味,好滑,有少少碎冰,一飲真係有驚喜! 先黎 Chicken Tikka Salad, 以為印度沙律有好多洋蔥香料, 但完全不是我們想像的, 但很精美, 最重要係那些雞肉完全唔"鞋口", 好滑好軟!更值得一提就是那個 Naan 印度薄餅, 我們選了原味及蒜蓉味, 樣靚味道香濃, 大大份, 當然叫了一客咖哩牛腩加一起食啦! 初時我們以為得兩人叫得太多食唔晒, 但結果樣樣都好好味, 我們全部食晒!尚有一件咖哩雜菜角及一件雞肉角作為前菜, 味道都ok的 希望多點人去食, 他們能繼續支持下去, 等我下次再特登去搵佢時, 佢仍然喺度吧!
Mango Lassi
Chicken Tikka Salad